Truckem až do Roswellu za marťany
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Truckem až do Roswellu za marťany

Truckem až do Roswellu za marťany

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 4. 2017 13:31 9
Reklama

Vývojáři z pražského studia SCS Software nám dnes poslali svůj nový trailer, kterým fanoušky American Truck Simulatoru lákají na nový stát, který rozšíří jejich virtuální USA. Uhádnete, kam nás příště vezmou?

Na DLC už se pracuje a vývojáři podle svých slov zkoumají i ty nejmenší detaily, které s novou oblastí souvisí. Brzy se máme podle nich dozvědět další podrobnosti a jistě nebudeme muset čekat dlouho. Bystrým hráčům z řad komunity navíc netrvalo dlouho, než si dali dvě a dvě dohromady. Nápověd měli ostatně k dispozici víc než dost.

V minutovém teaseru se objevilo hned několik jasných vodítek v čele se státním symbolem a mimozemšťanem. Vše tedy ukazuje na Nové Mexiko, které kromě jiného proslavila údajná nehoda létajícího talíře poblíž městečka Roswell.

American Truck Simulator vstoupil na trh v únoru 2016 s Kalifornií a Nevadou. Její hranice v květnu rozšířila Arizona. O Novém Mexiku se navíc vývojáři zmiňovali už dříve, naposledy letos v únoru. Tento stát se nabízí už pro své umístění, aby mohl přirozeně rozšířit dosavadní svět a navázat na aktuální mapu.

V komentářích se přesto objevuje i pár nespokojených hráčů, kteří si stěžují na to, že jde o další pouštní stát. Udělal by vám snad Utah, Idaho nebo Oregon větší radost? Řekněte sami. Mají se příště vypravit vývojáři více na sever? Kromě izolované Aljašky by totiž nemuseli mapovat jen Spojené státy, ale třeba i Kanadu a Mexiko. Nebo se dokonce vypravit ještě níž na jih…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama