Saint's Row 4 na GOGu, dvojka k mání zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Saint's Row 4 na GOGu, dvojka k mání zdarma

Saint's Row 4 na GOGu, dvojka k mání zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 4. 2017 11:15 4
Reklama

Ačkoli se nedá říct, že by se veleúspěšná série městských akcí Grand Theft Auto brala kdovíjak vážně, její konkurence od studia Volition jde ve všech ohledech ještě dál a svou zběsilost kombinuje s nevkusným, ale přece docela povedeným bláznivým humorem. Značka Saint’s Row se od skromnějších začátků definitivně odpoutala s třetím dílem a čtyřka? Tam už řešené problémy doznaly prakticky galaktických rozměrů. Jestliže nemáte alergii na fialovou barvu a vidina napadání kolemjdoucích obřím gumovým dildem vám kouzlí slastný úsměv ve tváři, určitě vás potěší následující zpráva.

Čtvrtý a dosud poslední díl Saint’s Row společně se samostatně hratelným rozšířením Gat Out of Hell jsou totiž od nynějška k mání i na platformě GOG. To pro hráče na PC především znamená, že si hru vůbec poprvé mohou pořídit bez DRM ochrany. GOG navíc uvedení her do svého portfolia slaví sympatickou akcí – v příštích dvou dnech si můžete zcela zdarma stáhnout postarší druhý díl série.

Jestliže navíc už některé ze zmíněných her vlastníte na Steamu, můžete si verzi z GOGu bez DRM aktivovat zcela bezplatně, stačí jen provázat své účty na těchto platformách skrz GOG Connect. Tato nabídka platí až do 27. dubna. Na GOGu odstartovaly obě hry s poměrně příjemnou cenou, za čtvrtý díl zaplatíte 5 eur, za Gat Out of Hell pak 3,75 eura. Kromě toho na GOGu momentálně probíhá masivní výprodej her z portfolia vydavatelství Deep Silver, který nabízí až 75% slevy.

Saint’s Row 4 vyšla již v srpnu 2013 na PC a minulou generaci konzolí. Předloni se pak dočkala portu na PlayStation 4 a Xbox One. Hráči převezmou roli šéfa gangu 3rd Street Saints, z něhož se stala nejvlivnější a nejpopulárnější organizace na světě. Sám hlavní hrdina je zvolen prezidentem Spojených států, což by jistě bylo příjemné, kdyby se hned záhy nemusel popasovat s invazí nepřátelských mimozemšťanů. Ačkoli je na hře již patrné její stáří, stále vám může přinést poměrně slušnou porci zábavy, pokud jste naladěni na podobnou vlnu bezuzdné parodie. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama