Nové Micro Machines v prvním traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Micro Machines v prvním traileru

Nové Micro Machines v prvním traileru

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 4. 2017 08:50
Reklama

Již v lednu jsme se dozvěděli o tom, že se série Micro Machines vrací, a to jak na PC, tak i na současnou generaci konzolí. Hra vzniká v dílnách společnosti Codemasters, o konzolové verze se pak stará studio Just Add Water. Vývojáři se nyní pochlubili novými obrázky a hlavně úplně prvním trailerem.

Jeho vydání doprovodila tisková zpráva, z níž plyne několik nových informací. Předně vývojáři s titulem Micro Machines World Series cílí na všechny věkové skupiny. Výkonný producent Chris Gray uvedl, že World Series jsou svěžím pohledem na známou značku, který si užijí jak veteráni, tak i úplní nováčci, kteří s Micro Machines nemají žádné zkušenosti.

V novém dílu se dočkáme návratu režimů Race a Elimination, zároveň se ale objeví i novinka v podobě Battle Arenas. V jednom zápase se tu objeví až dvanáct hráčů a vývojáři slibují širokou plejádu vozidel a bláznivých zbraní. Kromě online hraní se samozřejmě dočkáme i gaučového multiplayeru pro čtyři hráče. Mezi další zábavné režimy, kterými se Micro Machines World Series pochlubí, patří třeba Capture The Flag, Territory nebo dokonce Team Deathmatch, v němž se proti sobě postaví dva týmy po šesti hráčích.

Tratě samozřejmě obsáhnou stará známá prostředí, jako je kuchyňský stůl, další se jmenují třeba Laser Lab, Buzzsaw Battle nebo Hungry Hungry Hippos. Každá z map přinese své vlastní specifické výzvy a překážky, s nimiž se budete muset vypořádat. K dispozici na to dostaneme dvanáctku vozidel, mezi něž patří Spy Car, Hovercraft, Monster Truck nebo G.I. Joe H.I.S.S. Tank. Každé vozidlo bude mít různé silné a slabé stránky a samozřejmě i zbraně. Mezi ty patří třeba vrhač dynamitu, přílivová vlna a tak dále.

Možná vás zaujme, že hlas komentátora hře propůjčil britský herec Brian Blessed, kterého můžete znát třeba z role gunganského šéfa Nasse z první epizody Star Wars s podtitulem Skrytá hrozba. Jeho burácivý hlas by měl zápolení maličkých autíček dodat další rozměr. Hra vychází 23. června na PC, PS4  a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama