Do Quake Champions přibyla paladinka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Quake Champions přibyla paladinka

Do Quake Champions přibyla paladinka

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 4. 2017 09:01 8
Reklama

Pokud se těšíte na vydání Quake Champions a už jste okusili probíhající uzavřenou betaverzi, měli byste zpozornět a vrátit se do hry. V line-upu se totiž objevila další nová postava – Galena – kterou vývojáři z id Softu představili tradičně prostřednictvím krátkého videa.

Galena je popisovaná jako bezbožný paladin a logicky se od toho odvíjí i její vzhled a schopnosti. Na jednu stranu ji zdobí ctnost v podobě krátkodobého plošného léčení spoluhráčů, na stranu druhou si ale vcelku libuje v roztrhaných tělech nepřátel a ničení všeho, co ji přijde pod ruku. Legendy praví, že už ve čtyřech letech vešla do učení ne zrovna přátelských mnichů a stala se nástrojem zkázy.

Ve videu se vyjímá zejména její aktivní schopnost Bezbožný totem, který je ve své podstatě minou, aktivovanou poblíž jakéhokoliv protivníka v dosahu. Pozitivní také je, že její aktivace trvá opravdu krátkou chvilku, takže ji můžete klást za sebe při úprku z nesnází.

Pokud půjde všechno podle plánu a podaří se Galenu i další nové postavy skloubit s ostatními tak, aby nikdo neměl extra výhodu, Quake Champions vyjde do konce tohoto roku. Vzhledem k probíhající betě se dá počítat s tím, že vedle snahy o vybalancování hry už vývojáři pouze odstraňují chyby a vše by mělo být připraveno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama