Autor Assassina ukázal nové video z Ancestors
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autor Assassina ukázal nové video z Ancestors

Autor Assassina ukázal nové video z Ancestors

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 4. 2017 11:19 5
Reklama

Po delším čase se opět připomněl designér Patrice Désilets, kterého proslavila série Assassin's Creed, se svým aktuálním projektem Ancestors: The Humankind Odyssey. Zveřejnil nové video, které dokonce obsahuje pre-alfa záběry ze hry.

Na aktuální teaser se můžete podívat níže. Má půl druhé minuty a představuje spíš celkovou atmosféru než hru samotnou. Má jí o 3rd person akční adventuru se survival prvky, v níž hráč znovu prožije příběh našich předků.

Désilets se o Ancestors rozpovídal na konferenci Reboot Develop v Chorvatsku. Nejde už podle něj ale nadále o epizodickou sérii, jak ji původně zamýšlel, ale jeden velký titul. Hra bude situována do období od dvou do 10 milionů let nazpět a její příběh bude sledovat evoluci člověka, jak už ostatně samotný název napovídá.

I když už je údajně v tuto chvíli projekt v hratelné fázi, vydání se zatím neblíží. Ancestors stále mají obsahovat výrazné survival prvky a management zdrojů. Tým se zabýval třeba i otázkou, zda by měla jejich hra obsahovat kanibalismus jako nedílnou součást lidské historie.

Zatím není zřejmé, zda bude titul nabízet nějakou formu soubojů nebo kmenových válek, ale v tuto chvíli nic takového ve hře není, řekl Désilets. Z jeho slov se také zdá, že by mohli mít Ancestors open world povahu, když mluví o větším světě a vzájemně propojených systémech.

Na postavách pracuje stejných animátor, který vytvořil Ezia pro Assassin's Creed a novodobého Prince z Persie, prozradil hlavní designér. Zásadní část hry je situována do Afriky, při této příležitosti se znovu Désilets zmínil o velkém herním světě.

Ancestors mají zajištěné financování a pracuje na nich aktuálně tým 32 lidí v kanadském Montréalu. Pokud jde o hru 1666: Amsterdam, jeho předchozí zrušený a znovu vzkříšený projekt, vývoj je zatím pozastaven a zřejmě se rozjede až po dokončení Ancestors.

Na stejné konferenci Désilets hru před dvěma lety poprvé představil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama