Zapojte se do řvaní na slepici v hPodu #583
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do řvaní na slepici v hPodu #583

Zapojte se do řvaní na slepici v hPodu #583

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 4. 2017 14:08 23
Reklama

Po týdnu se opět sejdeme v redakci, abychom natočili další podcast. A já vám už teď mohu prozradit, že jsem našel další mobilní hru, která vám zničí život. A nejde o žádný “něcotan”.

Naším prvním tématem bude jednoznačně představení nového Battlefrontu, které se odehrálo o víkendu. Během několika posledních dní jsme se dozvěděli spoustu detailů, které nám dávají poměrně dobrou představu o tom, co od hry čekat.

V druhé novince se podíváme na zrušení retro konzole Mini NES a jejího možného nástupce, kterým zřejmě bude poměrně prozaicky… Mini SNES. Co si od něj slibujeme a v čem by měl být lepší než jeho předchůdce?

A nakonec si popovídáme o unikátní protiválečné FPS The Fallen, kterou jsme vám představili během Velikonoc. Schválně si zahrajte demo a dejte nám vědět, co si o takovém pokusu glosovat hrou skutečný občanský konflikt myslíte.

Natáčet budeme jako obvykle ve čtvrtek okolo čtvrté páté hodiny odpolední. Kromě mě a Pavla se u mikrofonu určitě objeví i někdo další. Už proto, že já jsem přišel o hlas, a tak zřejmě nebudu moci poreferovat o tom, co se nového stalo na ostrově vyhnanství.

Své dotazy a postřehy můžete napsat do diskuze, případně poslat na mail podcast@hrej.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama