Upravit Forzu na 4K v 60 FPS trvá dva dny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Upravit Forzu na 4K v 60 FPS trvá dva dny

Upravit Forzu na 4K v 60 FPS trvá dva dny

David Plecháček

David Plecháček

19. 4. 2017 12:57 9
Reklama

Neustále se bavíme o tom, co mezigenerační konzole přinesou nového. Budou to dřív nebo později lepší a obecně hezčí hry na úkor stávající generace? Vytvořit detailnější prostředí nějaký čas a námahu vyžaduje, docílit, aby ale fungovala ve 4K a 60 FPS, to dokáže jeden jediný člověk. Modelovým příkladem je Forza.

O situaci hovořil Chris Tector, softwarový architekt Turn 10. Abyste si vžili do situace, studio dorazila krabice plná součástek – základní deska, debuggové adaptéry, všechno, co ke Scorpiu neodmyslitelně patří. Úkolem Turn 10 bylo všechno sestavit a připravit tak, aby to bylo funkční: „Nemělo to žádné chlazení, měli jsme u toho zařízení jen postavený větráček. I přes to ten systém vibroval, větrák mezi tím odcestoval někam pryč a protože se přehřála paměť, opět to spadlo,“ popisuje situaci.

Tým Chrise Tectora přilepil větrák ke stolu lepící páskou a za dva dny jsme měly Forzu ve 4K běžící v 60 FPS. S konečnou podobu Scorpia ale studio není úplně spokojené. „Nedostali jsme se tam, kam jsme chtěli, se zvukem. Potýkají se s tím všechny Xboxy One. A doufali jsme, že se to zlepší.“

Když už mluvíme o Forze jako takové, určitě jste zaregistrovali, že se k vozovému parku připojí automobilka Porsche. Dan Greenawalt, kreativní ředitel celé značky, všechny fanoušky potěšil zprávou, že se Prosche objeví i ve všech budoucích hrách série, nehledě na to, zda jde o Horizon nebo o původní Motorsport.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama