Noví herní Gauneři znají datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Noví herní Gauneři znají datum vydání

Noví herní Gauneři znají datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 4. 2017 07:47 5
Reklama

Před měsícem jsme vás informovali o tom, že podle snímku Gauneři režiséra Quentina Tarantina vznikne v pořadí již druhá hra. Ta první vyšla již před dlouhými 11 lety na PC, PS2 a původní Xbox a šlo v zásadě o střílečku z pohledu třetí osoby, která si pro svou brutalitu vysloužila řadu potíží například v Austrálii. Novinka se sice krve také nebojí, nabídne však o něco taktičtější přístup.

Jak jsme již psali v původní zprávě, vývojáři ze studia Big Star Games sázejí na inovativní systém zvaný Time Back. V zásadě se jedná o šikovný způsob, jak lze ovládat více postav naráz v iluzi reálného času. Pokud máte například k dispozici tři postavy, vyberete si jednu a spustí se časomíra. V jejím limitu můžete provést libovolnou akci a následně se čas vrátí zpět, jako byste převinuli starou videokazetu. Následně ovládáte druhou postavu stejným způsobem, ale ta první v tutéž chvíli provádí akce, které jste s ní před chvílí dělali vy. Není třeba dlouze vysvětlovat, že tímto způsobem lze strategicky plánovat větší přestřelky nebo rychlé přepady skupin nepřátel.

Nad rámec těchto starších informací jsme se dnes od filmové společnosti Lionsgate, která celý projekt zastřešuje, a od vývojářského studia Big Star Games dozvěděli přesné datum vydání. Reservoir Dogs: Bloody Days vyjdou 18. května na PC. V průběhu letošního roku by se měla objevit ještě verze pro Xbox One, o žádných jiných platformách se však zatím nehovoří. Ve hře budete moci hrát za ikonické postavy z filmu, jako je pan Oranžový, pan Modrý, pan Růžový, pan Bílý, pan Hnědý nebo pan Světlý. Bohužel však nebudou mít podoby herců, kteří je ztvárnili ve filmu.

Studio Big Star Games má zatím za sebou jen několik menších mobilních her, jeho zaměstnanci ale v minulosti pracovali na hrách, jako je Battlefield: Bad Company 2, Split/Second nebo Payday: The Heist. Informaci o datu vydání Reservoir Dogs: Bloody Days doplnili i novým videem, z něhož si můžete udělat obrázek o grafické stylizaci, množství brutality a základních herních mechanismech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama