Nové DLC pro Infinite Warfare se představuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové DLC pro Infinite Warfare se představuje

Nové DLC pro Infinite Warfare se představuje

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 4. 2017 10:05 2
Reklama

Poslední přírůstek do dlouholeté série stříleček Call of Duty s podtitulem Infinite Warfare samozřejmě nabízí svým fanouškům i season pass, tedy pravidelně dávkované porce nového obsahu. Pokud hrajete na PlayStation 4, můžete si už nyní užívat nové DLC s názvem Continuum. Co je jeho obsahem?

Jako tradičně si hráči přijdou na nové mapy. Continuum přináší čtyři a dle popisu by měly být dostatečně variabilní. První nese název Turista a jedná se o luxusní lázeňský resort, který je ale netradičně umístěn uprostřed obří kostry jakéhosi prastarého tvora. Odstřelovači si určitě najdou své oblíbené místečko v okolí majestátního vodopádu, milovníci bojů nablízko se mohou vrhnout do stísněných interiérů.

Druhá mapa se jmenuje Scrap a jak už název napovídá, podíváme se na opuštěné vrakoviště kdesi na Měsíci. I zde si přijdou na své ostrostřelci, mapou však vede množství taktických cestiček, dávejte si tedy pozor, aby vám někdo nepozorovaně nevpadl do zad. Třetí mapou je Archive, futuristická galerie umění, která rovněž nabízí velké otevřené venkovní bojiště a frenetické souboje v interiérech. Čtveřici následně uzavírá Excess, luxusní sídlo, tyčící se nad futuristickou metropolí. Tato mapa je v podstatě přepracovaným Rust z Modern Warfare 2.

Kromě nových map jsme se ale dočkali i nové kapitoly bizarních dobrodružství v režimu Zombies. Nová epizoda se jmenuje Shaolin Shuffle a znovu se v ní vrátí Willard Wyler, podivný filmový režisér s hlasem a podobou herce Paula Reubense. Shaolin Shuffle se inspiruje hororovými filmy ze 70. let, setkáte se tu s novými druhy nemrtvých, navštívíte zajímavá místa, jako je metro, noční kluby nebo tělocvičny, kde se trénují bojová umění.

 Právě tam se setkáte s postavou Shaolin Sister, které svůj hlas a tvář propůjčila herečka Pam Grier, známá z filmu Jackie Brown od Quentina Tarantina. V Shaolin Shuffle si budete dokonce moci odemknout i speciální kung-fu bojové styly. Podívejte se na trailer, abyste měli představu o tom, co se na vás chystá. Hráči na PC a Xboxu One si budou kvůli časové exkluzivitě muset ještě nějaký čas počkat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama