Widower's Sky vás vezme na cizí planetu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Widower's Sky vás vezme na cizí planetu

Widower's Sky vás vezme na cizí planetu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 4. 2017 10:32
Reklama

Do role vdovce a trosečníka na neznámé planetě se vžijete v atraktivně vyhlížející adventuře Widower’s Sky. Příběh na první pohled možná nenápadné adventury vás vezme na povrch tajemného světa, kde se svojí rodinou za blíže neupřesněných okolností ztroskotáte.

Žena hlavního hrdiny však při nehodě tragicky skoná, naživu tedy zůstává pouze náš hlavní hrdina, jeho syn a pes. Společně se pak musí vydat na pouť napříč nehostinným a zjevně také značně nebezpečným prostředím posetým neznámými stroji i divokými šelmami a dostat se z tohoto světa pryč. A to pokud možno i v jediném celku. Háček ovšem spočívá v tom, že cestování z jedné lokace do druhé probíhá skrze portály, u nichž však nikdy není dopředu jasné, kam hrdiny ten či onen zanese.

Celkově hra slibuje přinést okouzlující a zároveň také živoucí prostředí, chytlavý hudební doprovod a mix žánrů. Widower’s Sky slibuje snoubit klasickou plošinovku, adventuru, survival hru i logické hádanky a na své by si tedy mohli přijít hráči opravdu nejrůznějších chutí. Více už ale může napovědět trailer, jenž mimo jiné odhaluje i nasazený tón vyprávění a celkovou atmosféru.

Widower’s Sky dorazí údajně již brzy na PC a na iOS s tím, že v plánu možná budou i další platformy (Android, Xbox One a PlayStation 4). Podpořit vývoj hry můžete v současnosti tím, že pro titul budete hlasovat v rámci služby Steam Greenlight. Pro další informace a pro zhlédnutí skutečně zajímavých plakátů hry určitě doporučujeme zavítat na oficiální web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama