Naughty Dog si zahráli vylepšeného Crashe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Naughty Dog si zahráli vylepšeného Crashe

Naughty Dog si zahráli vylepšeného Crashe

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 4. 2017 16:27 2
Reklama

Vývojáři z kalifornského studia Naughty Dog, které sídlí v Santa Monice, už měli možnost vyzkoušet remasterovanou trilogii Crash Bandicoot pro PS4, jejíž první díl poslali právě oni do obchodů v roce 1996. A pak i dvojku, trojku a Crash Team Racing. Jak určitě dobře víte, aktuální verzi ale na starost nemají.

Na Crash Bandicoot N. Sane Trilogy pro Activision, který vlastní práva na značku, dělá studio Vicarious Visions. Logicky se tak nabízí otázka, co na jejich práci říkají původní autoři a co vůbec o nápadu soudí. Pokud jste snad měli obavu, zda se remaster ocitl v dobrých rukou, můžete si oddychnout. Nezdá se, pokud nejde jen o kolegiální zdvořilost, že by s výsledkem bylo studio Naughty Dog nespokojené.

V rozhovoru pro TechRadar Arne Meyer z Naughty Dog prohlásil, že lidé z Activisionu jsou úžasní a přinesli k nim do studia rozpracovanou verzi, kterou si mohli osahat. Pro spoustu lidí v týmu to podle něj byl úžasný zážitek znovu se setkat s Crashem.

Na otázku, zda to bylo zvláštní vidět značku, kterou studio vytvořilo, jak na ní pracuje jiný tým, Meyer odpověděl, že ani ne. Připomněl, že speciálně u Crashe, který už je tu s námi pěkně dlouho, se vystřídala řada vývojářů. Po Naughty Dog to byla například studia Eurocom, Traveller's Tales, Radical Entertainment nebo Polarbit.

Meyer prohlásil, že je vždy zajímavé podívat se, co ostatní lidé udělají s touto sérií. Naughty Dog jsou podle jeho slov nadšení, že se Crash objeví na PS4. TechRadar připomněl, že kromě Crashe se letos hráči na PS4 setkají i s další klasikou od Naughty Dog, tentokrát z PS2. Na PS4 totiž vyjdou ještě mírně vylepšené hry Jak and Daxter, Jak II, Jak 3 a Jak X: Combat Racing.

Více podrobností o Crash Bandicoot N. Sane Trilogy najdete v našich starších novinkách. Remasterované trilogii se věnujeme pravidelně.

Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama