Dokument o THPS má nové investory
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dokument o THPS má nové investory

Dokument o THPS má nové investory

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 4. 2017 12:17 2
Reklama

Koncem ledna jsme vás informovali o zajímavém projektu dokumentárního snímku na motivy série Tony Hawk’s Pro Skater. Nápad vznikající pod palcem youtubera jménem Icebears4ever a dlouholetého producenta herní série Ralpha D’Amata vypadal slibně a získal si srdce nejednoho pamětníka, úspěch na platformě Indiegogo se však naneštěstí nedostavil. To však naštěstí neznamená konec všem nadějím.

Dokument kladoucí si ambice pokrýt to nejzajímavější z dlouholeté historie (první díl vyšel v roce 1999) herní značky, popsat její vznik a poskytnout pohled na autory i na sportovce, jež s vývojem her v minulosti aktivně souhlasili, totiž bude pokračovat i navzdory zjevnému neúspěchu. Z prohlášení na Twitteru totiž aktuálně vyplývá, že prozatím vybraných 17 tisíc dolarů (z celkově požadovaných 75 tisíc) na produkci snímku použijí (Indiegogo finance totiž poskytne i navzdory neúspěšné kampani), jen to zkrátka bude trvat o něco déle.

V prohlášení se nadále, že tvůrci měli i přesto úspěch a kampaň si, i díky velké pozornosti médií herních i těch neherních, získala velkou pozornost a dokázala přilákat i významné investory. Díky tomuto příslibu ostatních peněž spolu s doposud vybranou částkou slibují tvůrci přinést snímek v původně zamýšleném rozsahu, je však otázkou, kdy tomu tak bude. Původní termín přitom zněl podzim 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama