Microsoft Scorpio představí až na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft Scorpio představí až na E3

Microsoft Scorpio představí až na E3

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 4. 2017 10:59 6
Reklama

Oznámení chystané nové konzole od Microsoftu proběhlo již na loňské E3, až před několika dny jsme se však oficiálně dozvěděli o jejích skutečných hardwarových specifikacích. Projekt Scorpio je ale stále zahalen rouškou tajemství, kterou odhodí až v červnu. Tentokrát definitivně.

V příspěvku na Xbox blogu to potvrdil sám Phil Spencer, který tak rozprášil spekulace o tom, že by Microsoft mohl představit Scorpio ještě před E3 na vlastní akci. Nyní je již jasné, že právě tisková konference redmontského giganta na letošní E3 bude z velké části věnována právě Scorpiu. Právě tam bychom měli poprvé spatřit skutečnou podobu zařízení, zjistit jeho skutečné jméno a samozřejmě také cenu.

Spencer na blogu znovu opakuje, že Scorpio je první konzolí, která nabídne plnohodnotné 4K. Uvádí také, že při návrhu zařízení měli jeho tvůrci na paměti zejména hráče, nemělo by se tedy již opakovat fiasko s představením Xboxu One, které se až příliš věnovalo podružným multimediálním službám. Podle Spencerových slov je Scorpio dalším krokem na cestě ke spojení hráčů na všech platformách Microsoftu, připomíná nově zavedenou službu Beam pro streamování obsahu na Xboxu a Windows 10 a samozřejmě i spolehlivost online platformy Xbox Live.

Na konci svého příspěvku pak slibuje širokou a rozličnou nabídku herních titulů, které letos míří výhradně na Xbox One a na Scorpiu budou fungovat lépe. Právě na onu zmiňovanou plejádu exkluzivních her jsme nejvíce zvědavi a doufáme, že se o ní dozvíme co nejvíce na letošní E3. Konference Microsoftu bude probíhat v neděli 11. června v 11 hodin večer našeho času. Samozřejmě se můžete spolehnout na náš živý komentovaný přenos. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama