RPG Surge je hotové a naučí se s PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RPG Surge je hotové a naučí se s PS4 Pro

RPG Surge je hotové a naučí se s PS4 Pro

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 4. 2017 13:45
Reklama

Sci-fi akční RPG The Surge od autorů fantasy počinu Lords of the Fallen se opět připomíná a nově se dozvídáme, že hra je již hotova a může směle zamířit do lisoven i na servery digitální distribuce. Vedle tohoto se rovněž dozvídáme i o detailech podpory PlayStation 4 Pro.

Oznámení přichází skrze Twitter účet vydavatele Focus Home Interactive a skrze příspěvek na Facebooku. Na druhé zmíněné sociální síti se nadále lze dočíst i to, že až hra 16. května vyjde, tak bude za pomocí ihned dostupné aktualizace podporovat PlayStation 4 Pro, a to ve formě volby rozlišení podobně, jako tomu například dodatečně bylo u logické adventury The Witness. I zde se tedy hráči dočkají možnosti volby a přepínat bude možné mezi dynamickým 4K rozlišením, v němž hra slibuje jet ve 30 snímcích za vteřinu, a mezi 1080p rozlišením, ve kterém však hra poběží v dvojnásobném počtu snímků za vteřinu.

To však bude pouze krokem číslo jedna a v zatím blíže neupřesněné datum nadále vývojáři z týmu Deck13 Interactive přijdou s aktualizací další, jež přinese i podporu HDR. Obojí je však samozřejmě podmíněno panelem odpovídajících kvalit, hráči s běžnými full HD televizemi se však mohou těšit minimálně z onoho většího počtu snímků za vteřinu, jež se mohou projevit například v lepší odezvě ovladače. Hru si můžete předobjednávat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama