Zapoj se do bbtanování v hPodu #582
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapoj se do bbtanování v hPodu #582

Zapoj se do bbtanování v hPodu #582

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 4. 2017 14:22 7
Reklama

Pondělí, úterý, středa, hPod, pátek. Tak se jmenují dny v týdnu na Hrej.cz. A ve středu nutně musí přijít pozvánka na čtvrteční natáčení. Tentokrát by mohla účast stát za to. Ale nepředbíhejme.

Milovaný i opovrhovaný. Takový je Overwatch od Blizzardu. V redakci se těší dobré pověsti, a tak se není čemu divit, že nás zaujal nový event. Vojta s Pavlem proberou, zda stojí za hřích, jak si vede ve srovnání s ostatními časově omezenými akcemi a zrekapitulují, zda bezmála po roce má smysl se o titul stále zajímat.

Pavel se tak trochu zakoukal do keltské akce Hellblade: Senua's Sacrifice od studia Ninja Theory. Je to poměrně nenápadná hra na to, jaké má ambice. Zkušení autoři her jako Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West a DmC: Devil May Cry o ní hovoří jako o opravdovém nezávislém AAA počinu. A mají k tomu dobré důvody.

Klepy o pokračování Star Wars: Knight of the Old Republic se bohužel zatím nepotvrdily, ale ještě před víkendem se na internetu objevily první záběry z nového Battlefrontu, který má mít oficiální premiéru až za pár dní. Reklama sice není dlouhá, ale leccos jsme se z ní už o pokračování této akce dozveděli.

Do debaty se můžete zapojit i vy prostřednictvím diskuze pod novinkou, případně mailem na adresu podcast@hrej.cz. Natáčet se začne mezi čtvrtou pátou hodinou odpoledne. Kromě Pavla se u mikrofonu objeví i David, Vojta, Zdeněk, Tomáš a možná také Jarda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama