Sledujte v předstihu trailer na Battlefront 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte v předstihu trailer na Battlefront 2

Sledujte v předstihu trailer na Battlefront 2

David Plecháček

David Plecháček

12. 4. 2017 07:14 10
Reklama

Star Wars Celebration. V severoamerickém Orlandu se 15. dubna koná akce, která oslavuje slavnou ságu George Lucase. Není lepší místo, kde představit i nově vznikající hry ze stejného univerza. Jednou takovou je druhý díl rebootované série Star Wars Battlefront. Ale znáte to, když se něco netrpělivě očekává, zpravidla to vidíme i o několik dní dříve.

Přesně tak se dostal na svět trailer na letošní Battlefront 2, který se měl představit až na samotné akci. Na internetu se ale objevil předčasně, a tak vám jej můžeme zprostředkovat už teď.

To, o čem se mluvilo už několik měsíců, se ukázalo být realitou. Battlefront 2 opravdu čerpá hned z několika různých období, takže se v traileru vedle mistra Yodi ukáže například Darth Maul nebo Kylo Ren. Je otázkou, jestli nám EA na SW Celebration neukáže vzhledem k okolnostem víc.

Pokud jste video dokoukali až do samotného konce, neuniklo vám, že EA láká na postavy z The Last Jedi. Pravděpodobně se jedná o obsah, který souvisí s filmem, jež letos přijde do kin. Podobně tomu bylo i v roce 2015, kdy hráči dostali přídavek Battle fo Jakku, tehdy ale zdarma, v souvislosti s filmem The Force Awakens. Jestli se bude jednat jen o postavy nebo i o něco jiného, zůstává nejasné.

Star Wars Celebration se koná na Floridě. Představení Battlefrontu proběhne na panelu „The Galaxywide Premiere of Star Wars Battlefront 2“ v sobotu v půl deváté večer našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama