Project CARS 2 obsáhne i rallycross
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project CARS 2 obsáhne i rallycross

Project CARS 2 obsáhne i rallycross

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 4. 2017 08:54 3
Reklama

Jirka vám ve včerejší novince přiblížil plány vývojářů z týmu Slightly Mad Studios, kteří momentálně připravují Project CARS 2. Nad rámec jejich úmyslů s vylepšenými konzolemi od Sony a Microsoftu a implementací podpory pro VR jsme se nyní dozvěděli, že hra bude obsahovat také rallycross.

Autoři hry se netají tím, že pokračování má být daleko větší, než byla původní hra. Zatímco ta se specializovala především na závody na tradičních okruzích, ve druhém díle si budete moci vyzkoušet i rallycross, který je kombinací rallye a závodění na okruhu. Jedná se o jednu z nejrychleji rostoucích disciplín motorsportu a není tedy divu, že si klestí cestu i do ambiciózního herního počinu.

Dozvěděli jsme se také, že si vývojáři přizvali závodní hvězdy Mitchella de Jonga a Olivera Erikssona jako konzultanty projektu. Rallycross v Project CARS 2 nabídne samozřejmě licencované vozy i tratě. Fanoušci se mohou těšit například na Hondu Civic coupe, Volkswagen Polo RX, Mini Countryman RX, Ford Focus RS RX nebo Escort RS 1600. Ve hře naleznete také OMSE Supercar Lites.

 Co se týče tratí, bude hra obsahovat americké okruhy Dirtfish a Daytona, britský Lydden Hill a norskou trať Lånkebanen.Oznámení doplnil trailer a několik screenshotů, které naleznete níže. Jak se na Project CARS 2 těšíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama