Před vydáním Prey si zahrajeme demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Před vydáním Prey si zahrajeme demo

Před vydáním Prey si zahrajeme demo

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 4. 2017 15:00 8
Reklama

Akce Prey od Arkane Studios a Bethesdy sice vychází "až" 5. května, ale vy si ji můžete vyzkoušet už 27. dubna. Cenega, která hru v Česku distribuuje, nás informovala, že ten den vyjde hratelné demo na PS4 a Xboxu One.

Tisková zpráva slibuje celou první hodinu hry, ostatně demo také nese podtitul Opening Hour. O PC verzi bohužel nepadlo ani slovo, což rozhodně hráčům na Windows radost neudělá. Ale naděje umírá poslední. Hra přitom samozřejmě na PC vychází spolu s konzolovými verzemi.

Pokud byste stále neměli informací o Prey dost, začátkem dubna vyšlo video, které se soustředí na zbraně, nástroje a zvláštní schopnosti. Najdete ho níže. Doufejme, že se ze hry vyklube kříženec Dishonored, BioShocku a System Shocku, jak mnozí fanoušci doufají.

Soundtrack má na svědomí Australan Mick Gordon, který složil hudbu k loňskému Doomu, akcím Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood i několika dílům Need for Speed. Jeho pojetí se ale samozřejmě bude značně lišit. Tématicky blíže asi bude mít k hudbě z Routine, kterou rovněž složil, ale zatím jsme ji neměli možnost slyšet, protože hra byla před časem znovu odložena.

Na YouTube už si alespoň můžete poslechnout ukázku ze soundtracku Prey, konkrétně skladbu Everything Is Going to Be OK.

Prey si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama