Porsche v GT Sport. Začíná evropská beta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Porsche v GT Sport. Začíná evropská beta

Porsche v GT Sport. Začíná evropská beta

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 4. 2017 08:51 8
Reklama

PlayStation na svém kanále na Twitteru láká na Gran Turismo Sport a potvrdil to, o čem se dlouho spekulovalo. V pokračování kultovní závodní série se konečně objeví vozy značky Porsche.

Tweet slibuje modely stuttgartské automobilky i nové tratě. Dočkali jsme se i nových obrázků, na nichž se Porsche objevuje třeba v italských Benátkách. Ve hře se konečně může objevit originál namísto vozů Ruf díky tomu, že po 16 letech vypršel exkluzivní kontrakt mezi Porsche a EA.

Kvůli němu se až na čestné výjimky donedávna objevovala tato auta téměř výhradně jen v sérii Need for Speed. Polyphony Digital mají takto možnost srovnat krok s konkurenční sérií Forza, v níž už se párkrát vozy od Porsche mihly, velmi pravděpodobně se na tom Microsoft dohodl právě s EA.

A když už je řeč o Gran Turismu, rozhodně byste měli vědět, že v sobotu 15. dubna začíná evropská část betatestu. Přihlásit se do něj můžete na oficiálním webu. Jde o uzavřený test, do něhož vývojáři pozvou jen vybrané hráče. Tyto šťastlivce včas vyrozumí mailem. Zkušební provoz začne v sobotu v 15 hodin našeho času a má trvat celý víkend.

Gran Turismo Sport vyjde ještě letos a bude částečně kompatibilní s PlayStation VR. Podpora se ale omezí jen na speciální mód VR Tour. Původně měla být v celé hře. Hra byla oznámena na podzim 2015 u příležitosti akce Paris Games Week a jde o první díl v sérii na PS4.

Gran Turismo Sport si můžete předobjednat na Xzone.cz v normální verzi, steelbook edici i sběratelce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama