Novinka od autorů The Order vyjde za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinka od autorů The Order vyjde za týden

Novinka od autorů The Order vyjde za týden

David Plecháček

David Plecháček

12. 4. 2017 10:35 4
Reklama

V rámci vydavatelství GameTrust řetězce GameStop dosud vyšlo jen několik menších her. Například Song of the Deep od Insomniac Games, Has-Been Heroes od Frozenbyte nebo na něm vyjde The Invisible Hours od madridských Tequila Works. Hry od zvučných společností, které svou velikostí ale odpovídají spíše nezávislým počinům. Nejinak tomu je i se čtvrtým do party – s Ready at Dawn.

Studio z kalifornského Irvine má ve svém repertoáru několik her z PSP, Ökami z Wii nebo God of War: Origins Collection pro PS3, nejvíce na sebe upoutalo dva roky starou hrou The Order: 1886. I přes perfektní vizuální zpracování a poutavý svět se The Order potácel od kritiků i hráčů s nepořízenou, a tak se uskromnil a jal se vytvářet bláznivou hříčku Deformers.

Partnerství se Sony vystřídalo partnerství s GameTrustem, ze kterého vznikla barevná, frenetická smash‘em arénová hra, jejíž otevřenou betaverzi jste si mohli vyzkoušet před několika dny na Steamu. Právě beta dávala tušit, že se novinka chystá ke svému vydání.

To je možná blíž, než kdekdo čekal, neboť z Irvine přiletěla zpráva, že Deformers vychází 21. dubna 2017. Hra, která prověří vaše pevné nervy, sází především na hru více hráčů, takže si ji s nimi pochopitelně užijete po síti, ale i v rámci lokálního multiplayeru. Hra nabízí několik módů včetně klasického death matche. Deformers se bude prodávat za 750 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama