Další únik hovoří o datu vydání nového CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další únik hovoří o datu vydání nového CoD

Další únik hovoří o datu vydání nového CoD

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 4. 2017 11:59 4
Reklama

Již před časem jsme vás informovali o úniku několika reklamních materiálů, které naznačují, že se příští díl dlouholeté série Call of Duty bude odehrávat ve 2. světové válce. Call of Duty: WW2 má aktuálně vznikat ve studiu Sledgehammer Games, které v minulosti ke značce přispělo s tituly Modern Warfare 3 a Advanced Warfare. Oficiální oznámení se zatím nekoná, místo něj tu máme další únik.

I tentokrát vás musíme předem upozornit, že se docela dobře může jednat o podvod. Jenže po nedávné zkušenosti s Destiny 2 je zkrátka složité podobným zprávám nevěnovat pozornost. Na Twitteru se objevil nový záběr plakátu, z něhož je patné, že by nové Call of Duty mělo vyjít 3. listopadu. S ohledem na to, že právě toto období si vydavatelství Activision běžně vybírá pro uvedení nových dílů na trh, dá se informace považovat za důvěryhodnou.

Další zdroje také tvrdí, že i Call of Duty: WW2 samozřejmě nabídne nový obsah ve formě DLC. Ta by však měla být s třicetidenním předstihem k dispozici hráčům na PlayStation 4, stejně jako tomu bylo v případě loňského dílu s podtitulem Infinite Warfare. Jak jsme již zmínili, Sledgehammer Games ani Activision se k únikům informací dosud nijak nevyjádřili, na oficiální představení nového dílu si tak ještě musíme počkat.

 Poměrně zajímavé informace však přináší inzerát s nabídkou práce, který se objevil na webu Sledgehammer. Vyplývá z něj, že studio hledá nové členy, kteří budou schopni navrhovat strhující prostředí a jsou vášnivými tvůrci výtvarných materiálů pro hry. Zároveň ale mají být schopni tvořit uvěřitelné, fotorealistické 3D modely a textury z konceptů a referenčních fotografií. Celkový tón inzerátu vyznívá tak, že se vývojáři skutečně pokusí o posun v grafické kvalitě následujících projektů. Co to znamená pro sérii Call of Duty, to se zřejmě dozvíme již velice brzy, nejpozději však na letošní E3.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama