Nové Uncharted vyjde v srpnu + video
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Uncharted vyjde v srpnu + video

Nové Uncharted vyjde v srpnu + video

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 4. 2017 15:30 12
Reklama

Novým videem lákají vývojáři ze studia Naughty Dog na samostatné rozšíření Uncharted: The Lost Legacy. Přibližně tříminutová scéna s Chloe a Nadine končí zásadním oznámením: hra v Evropě vyjde 23. srpna. Za oceánem už o den dříve.

První samostatné rozšíření v historii série Uncharted přiměje Chloe, aby se spojila s Nadine ve snaze získat jako první pradávný artefakt. Hledat jej budou společně hluboko v indických horách. Hra se bude v Evropě prodávat za 40 eur a autoři slibují, že jde o plnohodnotné Uncharted.

Kdo si hru předobjedná u vybraných prodejců, může se těšit, že jako bonus navíc obdrží nedávno oznámený remaster Jak and Daxter: The Precursor Legacy v digitální verzi. Kdo si hru předobjedná přímo na PS Storu, dostane téma pro PS4 Uncharted: The Lost Legacy.

Kdo si už dříve pořídil Uncharted 4: A Thief’s End v Digital Deluxe edici, sáhl po Explorer’s Packu nebo Triple Packu, má nárok na Uncharted: The Lost Legacy zdarma. Na takového majitele se ale přirozeně nevztahují výše vyjmenované bonusy.

Další podrobnosti o samostatném rozšíření najdete v novém příspěvku na PlayStation Blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama