Beta Battlezone příští týden dorazí na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Battlezone příští týden dorazí na PC

Beta Battlezone příští týden dorazí na PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 4. 2017 12:42
Reklama

Po loňském debutu na PS4, respektive PlayStation VR, míří Battlezone také na PC. Moderní reinkarnace kultovní tankové akce v retrofuturistickém pojetí bude od příští středy, tedy 19. dubna, k dispozici v betaverzi.

Do uzavřeného testu se lze už nyní přihlásit na oficiálním webu. Těšit se na něj mohou majitelé headsetů HTC Vive a Oculus Rift. Betaverze bude dostupná celý týden a zkušební provoz skončí až 26. dubna. Vývojáři upozorňují, že bez zmíněných VR headsetů se samozřejmě neobejdete.

Autoři se chtějí podle svých slov ujistit, že hra bude dostatečně optimalizovaná pro všechen rozličný hardware, až vyjde. Smyslem je rovněž otestovat stabilitu on-line kooperace ař pro čtyři hráče. Přihlášky do bety končí pozítří, takže si pospěšte, pokud vás hra zajímá.

Plná verze by měla vyjít brzy po betě, ale přesné datum vydání zatím stanovené není. Hra se na PC má pyšnit řadou vylepšení oproti PS4 verzi. Bohužel na PS VR nás titul příliš nechytil a s výjimkou virtuálního pozlátka hra působila jako dost nenápaditý pokus svézt se jen na populární značce.

Práva na Battlezone studio Rebellion získalo v roce 2013 po Atari. Původní hra vyšla už v roce 1980 na automatech.

Na nových screenshotech můžete obdivovat vylepšenou grafiku, která na PS VR a PS4 působila poněkud fádně.

Battlezone si můžete koupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama