MP v God of War? Možná nakonec bude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MP v God of War? Možná nakonec bude

MP v God of War? Možná nakonec bude

David Plecháček

David Plecháček

10. 4. 2017 09:57 9
Reklama

Týden po představení God of War se začalo mluvit o multiplayeru. Ne náhodou, neboť do té doby poslední díl, God of War: Ascension, jej obsahoval. Byl založený na nutnosti přísahat věrnost konkrétnímu bohu a obsahoval pět módů. Kromě kooperativních je ve hře i klasický deathmatch. Jenže Corey Barlog už tehdy prohlásil, že hra více hráčů se v novém díle neobjeví. Teď se ale zdá, že je všechno jinak.

Náznaky vyplývají přímo od studia z kalifornského předměstí Los Angeles. Do týmu v Santa Monice se hledá zaměstnanec na pozici Senior programátora multiplayeru. V popisu práce se vyloženě píše, že by se tento člověk měl přidat k týmu, který pracuje na God of War. To je přímo v rozporu s tím, co Barlog říkal před rokem, kdy tvrdil, že novinka bude jenom singleplayerová.

Nabídka práce působí konkrétně, ale samotné studio své přechozí tvrzení nijak nedementovalo. Uvidíme, jestli se nějaké vyjádření neobjeví v průběhu následujících dní, jasno by ale mělo být na E3. Můžeme si dokonce zaspekuloval, zda tyto informace spíše nevypovídají něco o dalším díle – Barlog už bezprostředně po loňské E3 řekl, že se rozhodně nejedná o poslední Kratovo dobrodružství. 

Níže si můžete připomenout začátek loňské konference s trailerem God of War.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama