Update Andromedy aktualizoval Denuvo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update Andromedy aktualizoval Denuvo

Update Andromedy aktualizoval Denuvo

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 4. 2017 07:45 20
Reklama

Mass Effect: Andromeda patřil k těm nejočekávanějším titulům letošního jara a možná právě proto provázela jeho vydání taková kontroverze. Pokud herní svět sledujete pravidelně, nemá smysl znovu opakovat důvody nepodařeného startu, jedním z nejzásadnějších problémů však byly animace obličejů, které dávaly postavám v rozhovorech umělý až mrtvolný vzhled. Vývojáři z BioWare slíbili nápravu a update 1.05 skutečně řeší celou řadu potíží. A to včetně té s piráty.

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že protipirátská ochrana Andromedy byla prolomena za pouhých deset dní. Server Dark Side of Gaming nyní přišel s informací, že k tak rychlému překonání došlo z důvodu využití starší verze technologie Denuvo. Na rozdíl od jiných vývojářů, kteří Denuvo z her po prolomení ochrany odstraňují, se společnost BioWare rozhodla protipirátskou ochranu updatovat hned v prvním updatu.

Podle zdrojů DSOG nyní Andromedu chrání nejnovější verze Denuva, která dosud nebyla prolomena. Hra tak ochranu sdílí s tituly, jako je Dead Rising 4, Nier: Automata nebo 2Dark. Verze hry, která se nyní pohybuje na pirátských serverech, tedy zásadní patch 1.05 neobsahuje, jestliže jste se tedy rozhodli zahrát si nový Mass Effect a nezaplatit za něj, nemáte momentálně k dispozici hru v její aktuální podobě.

Jak jsme již psali ve čtvrtek, patch 1.05 řeší poměrně slušnou porci problémů. Kromě již zmíněných animací obličejů byl vylepšen i celkový pohyb postav, vývojáři si posvítili i na kolize objektů, umělou inteligenci, bugy, znemožňující postup ve hře a vyvážili i soubojový systém. Ačkoli je samozřejmě ostudné, že Andromeda vyšla v ne úplně reprezentativním stavu, BioWare alespoň před problémy nestrhají hlavu do písku a v minulém týdnu nastínili svůj plán, jak celou situaci řešit. O dalším vývoji vás samozřejmě budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama