Tethered se obejde bez VR. Nabídne i 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tethered se obejde bez VR. Nabídne i 4K

Tethered se obejde bez VR. Nabídne i 4K

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 4. 2017 11:53
Reklama

Božská strategie Tethered od britského studia Secret Sorcery vyšla nejprve loni v říjnu exkluzivně jen pro PlayStation VR a koncem února se objevila také na PC pro headsety Oculus Rift a HTC Vive. Od té doby se dočkala podpory pohybových ovladačů na počítačích i PS4. A nyní se nově titul zbavil závislosti na PS VR.

Pokud jste tak po hře pokukovali, ale VR verze vás nelákala, máte příležitost ji vyzkoušet. Jde o další z původně exkluzivních titulů, jehož autoři se nakonec pozlátka v podobě virtuální reality vzdali ve prospěch výrazně početnější skupiny potenciálních zákazníků, které mohou oslovit. Stejně se před časem zachovali vývojáři hororu Here They Lie.

Nicméně v tomto konkrétním případě autoři plní slib, který dali už dříve. Kromě toho update přináší několik dalších novinek, oprav a vylepšení, jako jsou další způsoby ovládání nebo podpora rozlišení 4K a 60 FPS na PS4 Pro v klasickém módu. Za hrou, v níž se musíte coby duchovní strážce starat o malé pidižvíky a ochraňovat je, stojí někteří z vývojářů her jako LittleBigPlanet, Driveclub nebo MotorStorm.

V PS Storu najdete i demo, to ale bohužel nadále vyžaduje PlayStation VR, zdá se. Samotná hra je momentálně ve slevě. Namísto 659 korun stojí jen 379 korun. Za 549 korun pak můžete mít Divine Edition, která obsahuje kromě hry rovněž soundtrack a dynamické téma. Oboje se prodává také samostatně za 159, respektive 54 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama