Nový gamepad pro PS připomíná Xbox Elite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový gamepad pro PS připomíná Xbox Elite

Nový gamepad pro PS připomíná Xbox Elite

David Plecháček

David Plecháček

10. 4. 2017 11:29 23
Reklama

Pokud vám nevyhovuje standardní DualShock 4, na trhu existuje mnoho alternativ. Zajímavě se jeví především oficiálně posvěcené gamepady od firem Razer a Nacon, o kterých jsme psali v říjnu. Teď se k nim přidává alternativa, která cílí na „profesionální hráče“. Infinity 4PS Pro od firmy SCUF.

Zatímco Razer s modelem Raiju více méně zachoval rozložení veškerých analogů a tlačítek a vsadil spíše na dodatečná tlačítka, která by měla hraní zjednodušit, Nacon Revolution si vzal jasnou inspiraci u konkurence. Klasický d-pad si vyměnil pozici s levým analogem, čímž se mnohem více přiblížil Xboxu. Model Infinity od společnosti SCUF si bere inspiraci tamtéž, jen co se týče jiných funkcí. Inspiruje se modelem Elite.

Svým vzezřením se příliš od klasického DualShocku neliší. Nabízí větší diverzitu barev a celý gamepad tak působí mnohem výrazněji. Z pohledové strany si hráči mohou vybrat černou, bílou, červenou, modrou a zelenou barvu šasi nebo si vytvořit vlastní vzhled a různé barvy jednotlivých tlačítek i analogů, zespodu je na výběr černošedá, červená, zelená nebo modrá varianta napodobující armádní motivy.

Rozložení tlačítek je stejné jako u DS4, až na jednu výjimku – jsou jimi tzv. pádla nebo křidélka, která využívají spodní stranu ovladače právě tak, jako Elite ovladač u Xboxu. Právě proto se novinka hodí i pro hráče věnující se eSportu. Stejně jako DualShock, i Infinity 4PS Pro lze propojit s konzolí skrze bluetooth nebo klasický USB kabel.

Gamepad je stejně jako u Xboxu modifikovatelný, takže můžete jeho komponenty snadno vyměnit. Kromě PlayStationu jej lze použít i na PC. Více informací naleznete na těchto stránkách. Na stejném místě si jej mohou zájemci pochopitelně i pořídit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama