Nové info o prvním rozšíření pro Nioh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové info o prvním rozšíření pro Nioh

Nové info o prvním rozšíření pro Nioh

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 4. 2017 08:41 6
Reklama

Špičkové akční RPG Nioh z dílen Team Ninja je jedním z nejlepších titulů letošního jara a svého žánru vůbec. Proto nás velmi potěšilo nedávné oznámení prvního rozšíření, díky němuž bude mít návrat do feudálního Japonska zase smysl. Nyní se o chystaném DLC dozvídáme nové podrobnosti.

Tím nejzásadnějším sdělením je, že nový obsah vyjde 2. května, tedy o něco později, než bylo původně slibováno. Ponese název Dragon of the North a bohužel zatím známe jen japonskou cenu, která je stanovena na 1200 jenů plus daň, v přepočtu tedy kolem 300 korun. V den, kdy vyjde toto placené rozšíření, vydá Team Ninja také nový bezplatný update, který do hry implementuje PVP a řadu dalších, dosud neoznámených prvků.

Dragon of Tohoku do hry přidá jednu z nejdůležitějších postav období Sengoku, v němž se Nioh odehrává. Je jí Masamune Date, zvaný též dokuganrjú, tedy jednooký drak. Region Tohóku, který si rozšíření propůjčilo pro svůj název, byl místem jeho držav a nachází se zde i město Sendai, které založil roku 1600, který je pro děj Niohu tím nejdůležitějším. V rámci DLC se hlavní hrdina hry William vydá na sever, kde jej bude slavný dajmjó, který proslul například vysláním poselstva k papeži do Říma, očekávat.

V novém DLC samozřejmě nalezneme nové mise, ale také přibydou noví nepřátelé, zbraně, vybavení a sám Masamune Date představí nového strážného ducha. Artwork, na němž je Date zobrazen se svou typickou zbrojí, páskou přes oko a obřím zdobným půlměsícem na přílbě, nás doslova namlsal a doufáme, že si toto brnění budeme moci ve hře přivlastnit. Po vydání Dragon of Tohoku by měla následovat ještě dvě další rozšíření. Nioh si v naší recenzi vysloužil plný počet bodů a pokud máte rádi drsné souboje a nekompromisní obtížnost, měli byste mu dát šanci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama