Brawlout vyjde až ve druhé polovině roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brawlout vyjde až ve druhé polovině roku

Brawlout vyjde až ve druhé polovině roku

David Plecháček

David Plecháček

10. 4. 2017 13:06 2
Reklama

Angry Mob Games měli někdy v dnech vydat svou mlátičku pro čtyři osoby, Brawlout. Hra, která hratelností připomíná Super Smash Bros, byla oznámená loni v létě pro PC, Xbox One a PlayStation 4, ale podle všeho v prvním kvartálu letošního roku nevyjde.

Samotného vydání se dočkáme až někdy ve třetí čtvrtině roku. Na druhou stranu, pokud se nemůžete dočkat, můžete využít early accessu na Steamu – do něj Brawlout vstoupí 20. dubna.  K dispozici by měly být souboje pro čtyři hráče jak po internetu, tak i v rámci rozdělené obrazovky.

Už před rokem Angry Mob Games lákali i na single-player. Tehdy jsme neměli představu, oč půjde, ale zdá se, že se bude jednat o nedílnou součást celé hry, která by mohla být rozsáhlejší, než je u takových her zvykem.

„Jsme fanoušky podobných her, a tak jsme si splnili s takovou bojovkou náš sen. Slyšeli jsme, co hráčům u klasických bojovek chybí a co mají naopak rádi na těch nových, a Brawlout je designován přesně tak, aby nabídl to nejlepší z obou táborů,“ říkal během oznámení CEO studia Bogdan Iliesiu.

Níže se můžete podívat na novou postavu. Je jím Volt. Každá z postav bude mít vlastní styl, který bude definovat to, jak jednotlivá kola budou vypadat. Nechybí ani tzv. Rage Meter, po jehož naplnění každý hrdina udělá na kolbišti hotovou paseku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama