Vzniká nová mobilní hra ze série CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzniká nová mobilní hra ze série CoD

Vzniká nová mobilní hra ze série CoD

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 4. 2017 06:17
Reklama

Náborová webová stránka společnosti King, Švédského vývojáře mobilních aplikací známého zejména díky Cand Crush Saga, láká na něco ambicióznějšího než prosté ničení bonbónů – na přenesení zážitku ze série Call of Duty na mobilní zařízení. Oznámení přichází poměrně dlouho po původní akvizici, díky které Activision získal King za necelých šest miliard dolarů.

Nyní ale již konečně úspěšní vývojáři něco vytváří a co to bude, to je zatím v podstatě celkem nejisté. Náborová stránka pouze hovoří o řadě experimentů, o mocných rozhovorech mezi vývojáři i o hutném vytváření prototypů. Jasného tedy zatím není nic, jisté však je to, že peněz mají dostatek a stejně tak mají tvůrci údajně i dostatečné množství prostoru po stránce kreativity i času. Nám tedy jen nezbývá než doufat, že tímto nevznikne další F2P paskvil zaměřený zejména na tahání peněz ze šrajtoflí důvěřivých hráčů a že to opět jednou bude stát za to.

Nechme se ale překvapit, tvůrci ze stockholmského týmu se každopádně na webu chlubí ambicemi přijít s čerstvými nápady, být sociální a bortit hranice žánru. Jakého, to je vlastně otázkou, něco by už ale mohly napovědět samotné nabízené pozice – art director, level designér, senior system designér a senior designér uživatelského rozhraní.

Activision zkrátka plánuje ze své série těžit maximum dlouhodobě a důkazem je i včerejší zpráva o plánované sérii filmů na motivy této slavné herní série. Ten další velký díl hry se pak podle všeho opět podívá do minulosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama