Sledujte, jak vypadá Half-Life 2 ve VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte, jak vypadá Half-Life 2 ve VR

Sledujte, jak vypadá Half-Life 2 ve VR

David Plecháček

David Plecháček

5. 4. 2017 13:33 4
Reklama

Half-Life 3, nebo alespoň jeho třetí epizoda, má kultovní status. Jedni tvrdí, že už nikdy nevyjde, jiní zastávají názor, že Valve čeká na nějakou revoluci, aby byl třetí díl opět něčím výjimečným. Samozřejmě se nabízí VR, na kterém Valve pracuje se společností HTC. Ten se začal prodávat zhruba před rokem, a o posledním střípku z kultovní série ani slovo. A tak si lidé řekli, že si revoluci udělají sami.

Tím někým je skupina moderů vystupující pod přezdívkou Mr_So-And-So. Ačkoliv Half-Life 2 vyšel před více než deseti lety, modeři stále hledají způsoby, jak si hru užít. Jedním z nich je i virtuální realita. Je jedno, jestli máte v počítači zapojený Oculus Rift nebo HTC Vive, stačí vlastnit Half-Life 2 a vznikající VR mod vám nabídne okusit příběh Gordona Freemana z jiného úhlu pohledu.

„Ano, mod zanedlouho vychází. ‚Nejlepší hra všech dob‘ se zanedlouho vrátí s podporou Vive a Rift. Kdy přesně? Nu, až tento projekt adekvátně vybrousíme, takže můžeme jen hádat, ale bude to brzy. Prvním krokem je kampaň na stránce Steam Greenlight, tu uspořádáme co nevidět,“ píše se na Redditu.

Na kanálu SourceVR Mod Team se objevil i teaser přímo z VR verze. Většina fanoušků se už nemůže dočkat, a pokud mezi ně patříte, rozhodně vám doporučujeme zmíněný mod sledovat. Sami jsme zvědaví, kam až hráčská tvořivost zajde a zda se zmíněný VR mod nakonec povede. Obzvláště bychom si v něm rádi zopakovali část z Ravenholmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama