Drawn to Death láká na skiny z God of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Drawn to Death láká na skiny z God of War

Drawn to Death láká na skiny z God of War

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 4. 2017 13:02 2
Reklama

Silně stylizovaná akce Drawn to Death, pod kterou je podepsaný David Jaffe, vychází právě dnes. Pokud si předplácíte službu PlayStation Plus, hru si už můžete stáhnout. Zábavné přitom je, že si jejím prostřednictvím mohou hráči zavzpomínat na jiný titul z Jaffeho portfolia.

Americký designér je totiž podepsaný i pod sérií Twisted Metal a prvními díly God of War. Skiny inspirované antickou rubačkou už teď najdete v PlayStation Storu. Jako Kratos se může obléknout každý hrdina Drawn to Death. Jde celkem o šest skinů.

Kromě nich najdete v PS Storu i placené poukazy na takzvané Mystery Boxy a balíček Tonnes of Weapons, který okamžitě odemkne všech 20 zbraní ve hře. Samotný titul se pak prodává za 549 korun, pokud si službu PlayStation Plus neplatíte. Ale co byste s ním bez multiplayeru dělali…

Pokud stále přesně nevíte, co můžete od této hry stylizované do podoby čmáranic ze školního sešitu očekávat, lepší představu byste si mohli udělat z nového půlhodinového gameplay videa, v němž Drawn to Death představuje sám David Jaffe.

Titulu rozhodně nelze upřít úspěšnou snahu odlišit se od ostatní konkurence. Minimálně na pohled. Jak to tak z dosavadních ohlasů vypadá, výslednou podobu budou hráči buď obdivovat, anebo nenávidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama