Total War: Warhammer II oficiálně oznámen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War: Warhammer II oficiálně oznámen

Total War: Warhammer II oficiálně oznámen

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 3. 2017 15:30 13
Reklama

Už poněkolikáté bych musel začínat novinku slovy, že her ze světa Warhammeru nebo Warhammeru: 40K se v poslední době chystá velmi slušné množství. Pro fanoušky strategických her ze série Total War od studia Creative Assembly však nyní máme skvělou zprávu. Právě byl totiž odhalen druhý díl chystané trilogie Total War: Warhammer.

Total War: Warhammer II je již jedenáctým titulem ze série Total War a druhou hrou, na níž Creative Assembly spolupracují se společností Games Workshop, založenou již v roce 1975. Games Workshop má ve svém portfoliu celou řadu deskových her, mezi ty nejslavnější ale rozhodně patří Warhammer Fantasy Battles, předloha videoherního Total War: Warhammer.

Total War: Warhammer II nabídne čtyři hratelné rasy. Tři z nich, tedy vznešené elfy, temné elfy a ještěří válečníky už známe, na odhalení té čtvrté si ještě budeme muset počkat. Své bitvy povede na tajemstvími opředených kontinentech na západě Starého světa, a to jak ve zrádných bažinách a v pochmurných vnitrozemských oblastech, tak i na očarovaných ostrovech a v nebezpečné džungli.

Hlavním cílem každé z ras je získání nadvlády nad Velkým vírem, který se již tisíce let nachází nad domovinou elfů. V závislosti na přesvědčení zvolené rasy se budete vír snažit buď posílit, nebo narušit, důležité je, že ve hře je osud celého světa. Majitele prvního dílu zcela jistě potěší fakt, že krátce po vydání pokračování dostanou obří spojenou mapu, která obsahuje oblasti Starého i Nového světa.

Šéf projektu Ian Roxburgh v tiskové zprávě nešetří superlativy: „Total War: Warhammer II je dalším přírůstkem do naší vize o vytvoření té nejlepší strategické fantasy série na světě. Úspěch prvního dílu nám dodal nové síly, pokračování nebude jen o dalších strhujících bitvách, majitelům obou dosud vydaných her chceme navíc poskytnout spojené tažení dosud nevídaného rozsahu.“

Ke hře se vyjádřil i Jon Gillard, šéf licenčního oddělení společnosti Games Workshop. Dle jeho slov Creative Assembly a vydavatelství Sega nepřestávají překvapovat pompézností, s jakou dokáží ztvárnit svět Warhammer Fantasy Battles. Hra vyjde ještě letos, přesné datum vydání zatím bohužel neznáme. Oznámení hry doprovází trailer a několik obrázků, mimo jiné i obal hry. Total War: Warhammer II si již nyní můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama