Podívejte se na ukázku ze Strážců Galaxie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na ukázku ze Strážců Galaxie

Podívejte se na ukázku ze Strážců Galaxie

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 3. 2017 07:45 3
Reklama

Guardians of the Galaxy, nová epizodická série od Telltale Games, startuje ke hvězdám už 18. dubna. Vývojáři konečně uvolnili plnohodnotný trailer, který má rozhodně šmrnc. I když jsme opatrnější, pokud jde o nějaká očekávání, držíme autorům palce.

První epizoda z celkem pětidílné série se jmenuje Tangled Up in Blue. K dispozici bude i v rámci season pass disku, který v Evropě vychází 6. května. Zbytek epizod si pak budou jeho majitelé stahovat. První část bude stát 5 dolarů, celá sezóna se pak třeba na PS Storu prodává za 527 korun pro předplatitele PS Plus a za 659 korun pro všechny ostatní.

Vývojáři slibují našlapaných retro soundtrack a na kvalitu příběhu a zpracování zase mělo dohlížet přímo mateřské komiksové nakladatelství Marvel. Herecké obsazení se liší od filmových adaptací, na něž nemá titul žádné vazby. Hlavní hvězdou dabingu je hlasový veterán Nolan North, který se zhostila Rocketa. Nolan North má na kontě dabing v sériích jako Uncharted nebo Assassin's Creed.

Telltale kromě Strážců Galaxie aktuálně pracují i na třetí sezóně The Walking Dead a druhé sezóně Game of Thrones. Pokud jde o Guardians of the Galaxy, druhá hra z tohoto vesmíru vzniká pod dohledem Marvelu ve studiu Eidos Montreal pro Square Enix.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama