Sledujte první trailer remaku Outcastu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první trailer remaku Outcastu

Sledujte první trailer remaku Outcastu

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 3. 2017 14:31 8
Reklama

Akční adventura Outcast od belgického studia Appeal způsobila při svém vydání v roce 1999 pořádný poprask, a to nejen díky svému na svou dobu revolučnímu technickému zpracování, které využívalo voxelovou grafiku. O dva roky později mělo vyjít ještě pokračování s podtitulem The Lost Paradise, kvůli bankrotu vydavatelství ale nikdy nespatřilo světlo světa.  Vývojáři jako by se se značkou ale nedokázali rozloučit.

Studio Appeal totiž ve spolupráci s vydavatelstvím Bigben Interactive chystá oficiální remake s názvem Outcast: Second Contact. O vývoji této hry jsme se dozvěděli loni v květnu, poté, co se vývojáři v roce 2014 neúspěšně pokusili vybrat 600 tisíc dolarů na Kickastertu na HD remaster původní hry. Nyní se konečně dozvídáme plánovaný termín vydání, a navíc máme k dispozici vůbec první trailer se záběry z hraní.

Outcast: Second Contact se odehrává v blízké budoucnosti, kdy lidstvo zjistí, že ve vesmíru není samo. První kontakt s mimozemskými bytostmi ale skoční poměrně nešťastně, když americkou vládou vyslanou sondu zničí domorodci z planety Adelpha. Tento čin spustí energetické kataklyzma, které by mohlo způsobit totální zničení Země. Hráč se v roli elitního vojáka s drsným jménem Cutter Slade vydává na Adelphu, aby katastrofě zabránil.

Aby toho nebylo málo, po svém příletu na Adelphu Slade zjistí, že jej místní obyvatelé považují za „Ulukai“, proroctvím předpovězeného spasitele. Dozví se, že aby zachránil Zami, musí napřed zachránit Adelphu. No a pak se rozjede pořádná řežba, jak je ostatně patrné z přiloženého traileru. Vývojáři slibují skvělou grafiku, přepracované ovládací schéma a remasterovaný zvuk. Navíc fanoušci původního Outcastu ve hře naleznou spoustu překvapení. Hra by měla vyjít na podzim letošního roku na PC, PS4 a Xbox One. Pamatujete si původní titul z roku 1999? Těšite se na remake, nebo si vystačíte se starou verzí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama