Nové video z rytířské akce Mordhau
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video z rytířské akce Mordhau

Nové video z rytířské akce Mordhau

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 3. 2017 12:22 2
Reklama

Začátkem března jsme vám představili středověkou akci Mordhau, která usiluje o přízeň hráčů na Kickstarteru. Nyní se její autoři pochlubili novým skoro sedmiminutovým gameplay trailerem, který se zaměřuje na samotné souboje.

Video demonstruje především duely a menší šarvátky. V této multiplayerové sekanici ale nakonec bude moci ve velkých otevřených bitvách změřit síly až 64 hráčů najednou. Chybět přitom nebudou ani koně, obléhací stroje a hrady, které je třeba dobýt. Kromě toho, že video odhaluje různá prostředí a zbraně se chvíli věnuje právě i soubojům z koňského hřbetu.

Na moment dokonce můžeme spatřit, jak bude primárně first person akce vypadat z pohledu třetí osoby. Jak už jsme ale psali naposledy, tento mód nebude k dispozici podle autorů na oficiálních serverech. Mordhau působí jako svižná akce, která by se mohla poučit z nedostatků svých konkurentů a přijít s mixem toho nejlepšího, co se objevilo v Chivalry a For Honor.

Mimochodem, když už padla zmínka o Kickstarteru, do konce kampaně ještě v tuto chvílí zbývá osm dní. Na hru už přispělo 3285 lidí a cílovou metu 80 tisíc dolarů autoři hravě překonali. V tuto chvíli mají na kontě přes 207 tisíc. Fanoušci už tak dosáhli na dva stretch goaly. První za metu 125 tisíc sliboval větší výběr zbraní a brnění.

Pokoření dvousettisícové hranice znamená, že hráči mohou počítat s podporou modifikací a nástroji, díky nimž půjde vytvářet vlastní mapy a mody. Hra by měla vyjít v březnu příštího roku a pracuje na ní mezinárodní tým Triternion, do nějž patří nezávislí vývojáři z mnoha evropských zemí. Mordhau bude stát 20 až 30 dolarů a zatím se plánuje jen pro PC.

Autoři zatím neplánují žádnou kampaň pro jednoho hráče. Možná se však ve hře objeví menší singlové módy, kde půjde bojovat proti botům. Mordhau pohání Unreal Engine 4.

Více podrobností o hře najdete na oficiálním webu a v naší předchozí novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama