Známe kompletní PS Plus nabídku na duben
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe kompletní PS Plus nabídku na duben

Známe kompletní PS Plus nabídku na duben

David Plecháček

David Plecháček

29. 3. 2017 15:37 15
Reklama

První dubnovou hru zařazenou do nabídky PS Plus jsme znali od poloviny března. David Jaffe se s námi rád podělil o novinku, že první dubnovou hrou pro předplatitele bude jeho Drawn to Death, multiplayerová third-person akce pro čtyři hráče, stylizovaná do obyčejné čmáranice, která v programu zažije svůj debut. Otázkou tedy zůstávalo: co dál?

Odpověď se právě objevila na PlayStation kanálu na YouTube a na PlayStation Blogu. Na PS4 nabídku doplní Lovers in a Dangerous Spacetime, hra, která vyšla začátkem roku 2016. Na Metacritic sesbírala překvapivě dobré hodnocení, které se vyšplhalo až na 82 procent, ale opět se nejedná o žádnou z vysněných velkých her - naopak potěší indie fanoušky. 

Dalšími hrami jsou 10 Second Ninja X a Curses‘n Chaos. 10 Second Ninja X je hardcore sidescroller hopsačka, Curses'n Chaos je pixelartová akční arkáda. Obě si můžete pořídit jak na PlayStation 4, tak na PS Vita v rámci cross-buy.

Pro majitele PS3 zbylo Invizimals: The Lost Kingdom a Alien Rage. Tentokrát ani ti z vás, kteří zůstavají věrní starší generaci, nezažijí příliš velké hody. Obě hry na agregátoru hodnocení sotva překročily padesát procent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama