Zapojte se do diskuze v hPodu #580
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #580

Zapojte se do diskuze v hPodu #580

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 3. 2017 15:00 11
Reklama

Pro někoho je středa úplně obyčejným dnem. Takovým tím bodem v týdnu, kdy už ze člověka vyprchala veškerá energie z posledního víkendu, ale ten další je ještě stále daleko. Pro vás, čtenáře Hrej, je ale středa mnohem zajímavější. Je totiž dnem, kdy tradičně vychází podcastová novinka. A ani tentokrát tomu nebude jinak.

Ačkoli by se mohlo zdát, že herní svět momentálně zadržuje dech, aby na nás v nejbližší době vychrlil nějaké skutečně zásadní zprávy, i tak se nám podařilo dát dohromady několik zajímavých témat, o nichž si tentokrát v naší pravidelné debatě popovídáme. Nejprve se podíváme na oficiální oznámení Destiny 2 a pobavíme se o tom, co bychom si od pokračování přáli.

Probereme ale také aktuální potíže Nintenda s cenami a velikostí her a sliby, které společnosti Nintendo a EA učinily na konto letošního ročníku výstavy E3. Kromě toho ale určitě dojde i na debatu o Jirkových oblíbených realita show, Pavel vám poví o prvních zážitcích z aktuálního DLC pro Dark Souls III, prostě idyla. Pokud se této veselice chcete zúčastnit formou dotazu, názoru či podotknutí, můžete tak učinit buďto přímo v diskuzi pod touto novinkou, nebo nám napište na adresu podcast@hrej.cz, do předmětu mailu nezapomeňte vyplnit heslo „Dotaz“. V pátek v osm večer na slyšenou!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama