Watch Dogs 2 nabídne více obsahu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs 2 nabídne více obsahu zdarma

Watch Dogs 2 nabídne více obsahu zdarma

David Plecháček

David Plecháček

29. 3. 2017 08:49 1
Reklama

Loni ještě před vydáním samotné hry Ubisoft představil season pass pro Watch Dogs 2 včetně obsahu, na který se mohli hráči za 40 dolarů v budoucnu těšit. Ten obsahoval tři velká rozšíření – T-Bone Content Bundle, Human Conditions a No Compromises. Dvě z nich už vyšla, třetí vyjde v dubnu. Jenže kromě toho se Ubisoft rozhodl nadělit kupu věcí v rámci bezplatných balíčků.

Předně, No Compromise jako obě předchozí DLC vyjde na PlayStationu 4 s třicetidenním předstihem, a to 18. dubna. Na PC a Xbox One dorazí přesně o měsíc později, 18. května. Jeho obsahem bude operace „Moscow Gambit“, která vystaví Marcuse ruské mafii. Vedle nového oblečení, dvou nesmrtících zbraní a šesti nových závodů mělo DLC obsahovat i nový režim, Showdown. Jenže toho se nakonec dočkají všichni.

Showdown je multiplayerový mód, který nabízí zápasy dva na dva v několika režimech. V jednom budete muset ukrást druhému týmu HDD, druhý se jmenuje Doomload a nabízí něco ve stylu tradičního King of the Hill, a ve třetím bude za úkol vymazat/ochránit servery, tedy určitá variace na režim domination. „Pro Showdown máme vyhrazeno 15 lokací. Jednotlivé režimy se přelévají z jednoho do druhého, což vás donutí používat veškeré dovednosti, které jste se v rámci hry naučili,“ popisuje režim samotný Ubisoft.

Kris Young také přišel s vysvětlením, proč se autoři rozhodli z Showdown udělat režim pro všechny a proč nezůstal součástí DLC, tak jako u nových režimů u předchozích rozšíření. Očividným důvodem je, aby jej hrálo co nejvíce lidí – pro hráče by to mělo představovat větší výzvu, ale také lepší matchmaking a obecně kvalitnější zážitek. „Druhým důvodem je feedback od našich hráčů, kteří chtěli více multiplayerového obsahu,“ říká Young. Update vyjde ve stejný den jako DLC na PS4 – dostupný bude ale na všech platformách ve stejnou dobu.

Květen kromě No Compromise na XO a PC přinese další obsah zdarma. Nové eventy, větší či menší úpravy a seamless PvP podporu pro novinku pojmenovanou Armored Truck, která bude v dubnu debutovat v rámci singlu a kooperace. Červen nabídne podporu čtyřčlenné párty, v rámci které budete moci prozkoumávat San Francisco a užívat si další aktivity. V plánu jsou i další drobnější úpravy a opravy. Na všechen obsah se můžete podívat v přehledné tabulce v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama