Role Emmy Stone v DS stále nejasná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Role Emmy Stone v DS stále nejasná

Role Emmy Stone v DS stále nejasná

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 3. 2017 12:42 5
Reklama

Projekt Death Stranding vývojářského studia Kojima Productions je od svého představení na loňské E3 zahalen stále stejným tajemstvím. Viděli jsme dva trailery, poslechli jsme si několik Kodžimových kryptických výroků, jistě však zatím víme snad jen to, že hra poběží na enginu Decima od nizozemského studia Guerilla a v hlavních rolích se představí známí herci Norman Reedus a Mads Mikkelsen.

Už delší dobu se ale spekuluje o tom, že se ve hře v některé z rolí objeví také Emma Stone, herečka, kterou můžete znát například ze snímků Birdman, Černobílý svět nebo aktuálně z muzikálu La La Land. Kodžima se na její adresu opakovaně pochvalně vyjadřoval na Twitteru, prohlašoval také, že je velkým fanouškem zmíněného La La Landu, a jak víme z příkladu Madse Mikkelsena, podobné náznaky mohou vést k následnému překvapivému odhalení spolupráce.

V uplynulých dnech se na internetu také objevila nepříliš kvalitní fotografie, na níž byla blonďatá žena, ne nepodobná Emmě Stone, zobrazena ve vojenské uniformě s pro Death Stranding typickými černými linkami na obličeji. My sami jsme o pravdivosti tohoto úniku měli jisté pochybnosti, a nakonec se ukázalo, že byly oprávněné. Server DualShockers totiž nyní přinesl informaci o tom, že původ snímku leží někde zcela jinde. A Emma Stone na něm vůbec není.

Jedná se totiž o screen z videa, které patří kanálu Glam&Gore na YouTube. Video je jakýmsi make-up tutoriálem, v němž majitelka kanálu Mykie ukazuje, jak si na obličeji vytvořit stejný vzhled, jakým oplýval Mads Mikkelsen v druhém traileru. Video naleznete pod tímto článkem, Mykie se v komentářích vyjádřila i ke spekulacím, které se na základě výše zmíněného snímku spustily:

„Do názvu jsme nedali jméno Emmy Stone, ani jsme to neoznačili za únik. To udělali jiní a my jsme k tomu nedodali žádný kontext. Ale ano, jedná se o obrázek z tohoto natáčení. K ostatním komentářům – proč by to mělo být smutné? Celou komunitu to přimělo k diskuzi o zapojení Emmy Stone do hry, o možnostech enginu nebo o tom, zda ve hře budou paralelní vesmíry, v nichž budou mít rozdílné postavy shodné uniformy. Myslím, že to jen dokazuje, jak silnou fanouškovskou základnu Kodžima stačil pro tuto hru vytvořit. Diskuze, debaty a teorie na základě jednoho obrázku, tomu říkám výkon.“

To, že se tento únik neprokázal jako pravý, samozřejmě neznamená, že se Emma Stone v Death Stranding neobjeví. Informací o hře je však poskrovnu a skoro bychom si vsadili na to, že znovu o ní uslyšíme až na E3, kde Kodžima zas ukáže tajuplný trailer, rozvíří vody a na dalších několik měsíců nechá celou situaci utichnout. Jak to vidíte vy? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama