Reggie: Prodeje Switch trhají rekordy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reggie: Prodeje Switch trhají rekordy

Reggie: Prodeje Switch trhají rekordy

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 3. 2017 10:25 10
Reklama

Šéf americké divize Nintenda Reggie Fils-Aime byl pozván do Fox News, aby promluvil o prodejích konzole Nintendo Switch. V rozhovoru sice nepotvrdil informaci, se kterou přišla analytická společnost SuperData – a sice, že Switch oslovil v půlce března již 1,5 milionů zájemců – ale uvedl, že prodeje trhají rekordy každý den.

Pokud bychom měli jeho vyjádření zkonkretizovat, Reggie hovořil o situaci ve Spojených státech: „Ohlasy na Nintendo Switch jsou neskutečné. Každý den padají ve Spojených státech v porovnání s Wii, DS a 3DS rekordy. Hovořil také o úspěchu Zeldy, která – jakožto launchový titul – získává absolutní hodnocení a je hned na startu životního cyklu nové konzole považována za legendární.

„Obrátili jsme herní průmysl vzhůru nohama a být přitom součástí společnosti, která je schopná činit tyhle věci pravidelně, je bombastické,“ dodal Reggie a rozhodně přitom nešetřil optimismem.

Pro Nintendo bude v tuto chvíli důležité, zda dokáže udržet nasazené tempo, mnozí se totiž shodují, že pokud by prodeje byly takto příznivé i v delším časovém horizontu, Switch může překonat i Wii. Do velké míry proto bude zajímavé sledovat, jak se Nintendo bude prezentovat na E3 – nové hry totiž konzole potřebuje jako sůl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama