FF XIV je nově do 35. levelu zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FF XIV je nově do 35. levelu zcela zdarma

FF XIV je nově do 35. levelu zcela zdarma

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 3. 2017 13:22 6
Reklama

Pokud vás třeba pod zážitkem z hraní Final Fantasy XV napadlo, vyzkoušet si i stále aktivní onlinovku, tedy Final Fantasy XIV, mají pro vás lidé ze Square Enix dárek. Ruší totiž 14denní omezení bezplatného trialu a hru nabízí do 35. úrovně kompletně zdarma.

Akce nemá žádný časový rámec a podle vyjádření vývojářů půjde o trvalý stav. Zaktivní se rovněž všechny již vypršelé trialové účty, takže se hráči mohou vrátit a prozkoumávat kontinent, questy, dungeony a zkoušet další povolání. Právě díky tomu, že vaše postava může výměnou zbraně či hlavního předmětu měnit povolání, a tudíž vyzkoušet úplně všechny, je Final Fantasy XIV stále oblíbenou hrou a jako jedna z mála si ještě zachovává systém měsíčních poplatků.

Hráči navíc mohli prozkoumávat obsah prvního velkého rozšíření Heavensward a očekávat další. Stormblood by měl vyjít na začátku tohoto léta, opět přinese nová povolání, lokace a samozřejmě příběh. Ten by se měl točit kolem oblasti Ala Mhigo, kterou se budou hrdinové snažit vyrvat ze spáru Garleanského impéria a přičlenit ji zpět k Eorzee.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama