The Signal from Tölva vyjde za dva týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Signal from Tölva vyjde za dva týdny

The Signal from Tölva vyjde za dva týdny

David Plecháček

David Plecháček

27. 3. 2017 11:57 3
Reklama

Možná si vybavíte hru Sir, You Are Being Hunted. Za relativně známou hrou stojí relativně neznámé studio Big Robot. To loni oznámilo novinku The Signal from Tölva, futuristickou first-person open-world střílečku, jejíž příběh se točí okolo neznámého nálezu vně pohoří Tölva. Dnes jsme se konečně dozvěděli datum vydání.

Akční hru, která vyjde ve verzi pro PC a Mac, můžeme očekávat už za dva týdny. Ve světě, na němž se hra odehrává, prozkoumávají jednotlivé robotí frakce starobylé ruiny dávných civilizací. Jenže pak něco najdou. Nikdo neví, jestli tajemná věcička vydává i signál, který do těchto končit přiláká i vás, hráče, a nikdo neví, jestli se jedná o něco dobrého či špatného.

Jisté ale je, že se shodou okolností pouštíte do Tölvy i vy, a to na vlastní pěst. Ve světě, který je plný nebezpečí, vám během dobrodružství pomohou mocné nástroje, pomocí kterých se můžete postavit nepřátelům, ale díky nimž především můžete přicházet na tajemství podivného světa.

Ve hře budou k dispozici tradiční schopnosti jako je hackování robotů, kteří následně budou bojovat po vašem boku, nebo nabourávání se do cizích obranných systémů a podobně. A také se ve hře bude střílet. Hodně.

Víc vám napoví nový trailer, který kromě akce ukazuje, jak vypadá prostředí, ve kterém se hra odehrává. A na konci se dozvídáme i datum vydání - The Signal from Tölva vychází už 10. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama