Strategie Halo Wars míří poprvé na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strategie Halo Wars míří poprvé na Steam

Strategie Halo Wars míří poprvé na Steam

David Plecháček

David Plecháček

27. 3. 2017 09:22 5
Reklama

S Halo Wars 2 jste si mohli strategický spin-off slavné série zahrát i na PC. Může za to program Play Anywhere, díky kterému se hry z Xboxu čím dál častěji objevují i na zařízeních s Windows 10. Série si ale na PC odbyla premiéru dva měsíce před vydáním pokračování, když si hráči, kteří předobjednali druhý díl, mohli zahrát Halo Wars: Definitive Edition.

Definitivní edice je upgradovaný první díl od Ensemble Studios. Jenže: ne každý si byl ochotný Halo Wars 2 předobjednat. Navíc, ne všichni nejnovější OS od Microsoftu vlastní, a především ne všichni chtějí nakupovat v jeho interním obchodě. Proto někteří jistě ocení, že se pravděpodobně dočkáme tohoto remasteru i na Steamu.

Za zprávou stojí člověk s přezdívkou Gamecheat13. Ten na svém Twitteru nejprve zveřejnil zprávu, že první díl opravdu míří na Steam, a později ji podložil screenshotem, který jeho slova dokládá.

Samozřejmě si i on sám pokládá otázku, zda Steam verze Halo Wars: Definitive Edition znamená to samé i pro Halo Wars 2. Pokračování vyšlo 21. února, tedy ani ne před měsícem, a tak by exkluzivita netrvala příliš dlouho. Microsoft prozatím nic nepotvrdil, ale zdá se, že je nějaké oznámení na spadnutí.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama