Plošinovka Salt and Sanctuary míří i na Vitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plošinovka Salt and Sanctuary míří i na Vitu

Plošinovka Salt and Sanctuary míří i na Vitu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 3. 2017 15:28
Reklama

Temné akční RPG Salt and Sanctuary zamíří po svém debutu na PlayStationu 4 a po vydání verze pro počítače i na kapesní Vitu. Tam se hra podívá již toto úterý, 28. března. A jestliže vám vydání této atraktivní a u nás dobře hodnocené akce uniklo a nevíte, oč se jedná, tak si určitě můžete připomenout naši recenzi.

Akční a z boku viděné dvourozměrné RPG Salt and Sanctuary může být svým charakterem na jednu stranu mírně nebezpečné – vývojáři se hojně inspirovali sérií Demon’s a Dark Souls a tomu také odpovídá i náročná obtížnost. Ovšem vyhodit do povětří DualShock či pouze klávesnici se nevyrovná nákladům srovnatelným s Vitou prohozenou oknem k sousedům.

Vedle náročnosti pak titul určitě může zaujmout také zajímavými možnostmi vývoje postavy a celkovým systémem vývoje postavy, který Pavel ve své recenzi rovněž zmínil. Atmosféru této plošinovky si pak nadále můžete připomenout níže přiloženým trailerem, který dříve lákal na PS4 verzi hry, se kterou měla edice pro Vitu původně přijít na trh a se kterou je navíc svázaná cross-buy funkcionalitou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama