Nintendo má s letošní E3 velké plány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo má s letošní E3 velké plány

Nintendo má s letošní E3 velké plány

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 3. 2017 11:36
Reklama

Po prvotních rozpačitých dojmech jsme si v redakci konzoli Nintendo Switch velice oblíbili a hybridní koncept hraní doma i na cestách využíváme prakticky denně. Zároveň se ale trochu bojíme okamžiku, kdy nová Zelda vyčerpá své kouzlo a bude čas porozhlédnout se po dalším podobně velkém titulu. Při debatách o Switchi se neustále opakuje jeden názor – letošní E3 rozhodne, jakou má před sebou ještě čerstvé zařízení budoucnost. Nintendo si tento fakt zřejmě dobře uvědomuje a má s losangeleskou výstavou velké plány.

V rozhovoru pro kanál Fox News to prozradil sám prezident americké pobočky společnosti Reggie Fils-Aime: „E3 je pro Nintendo vždy velkou událostí. Na každý ročník pohlížíme jako na unikátní příležitost, jak vyprávět náš příběh. A letos plánujeme velké věci. Ukážeme skutečně širokou plejádu her.“ Tato slova zní určitě pro novopečené majitele Switche jako rajská hudba, Fils-Aime ale nezapomněl přispěchat s ujištěním, že i pro majitele starší platformy má Nintendo na skladě nějaké ty novinky:

„Nebudu vám prozrazovat, jaké hry a další překvapení pro vás letos chystáme. Povím ale, že E3 je pro nás skvělou příležitostí, jak předvést nejen Nintendo Switch, ale i obsah, který míří na 3DS.“ Reggie také připomenul, že letos bude výstava otevřena veřejnosti, zatím se ale nepodělil o plány Nintenda, jak na tuto skutečnost reagovat. Je ale velice pravděpodobné, že si na showflooru budou návštěvníci moci nové tituly rovnou vyzkoušet, tak jako v případě společnosti EA, která obsah své vlastní konference EA Play částečně představila v uplynulých dnech.

Reggie v rozhovoru také prohlásil, že herní byznys je velmi vrtkavý a odhadnout směr, kterým se vydá, je velice obtížné. Tvrdí, že kdokoli říká, že ví, kam hry kráčejí, toho zřejmě o tomto průmyslu moc neví, protože v jádru je vše o kreativitě a inovaci. Doufejme, že se obou těchto veličin na E3 dočkáme v hojném množství, a to nejen z strany Nintenda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama