Blizzard upouští od loga i názvu Battle.net
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard upouští od loga i názvu Battle.net

Blizzard upouští od loga i názvu Battle.net

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 3. 2017 11:56 5
Reklama

Dříve avizovaná změna jména služby Battle.net pokračuje a nově Blizzard odstraňuje původní logo služby i ze spouštěcího programu svých titulů. Pokud jste tedy někdy v posledních hodinách na PC hráli například Overwatch či World of Warcraft a pouštěli jste původní Battle.net aplikaci, tak jste si mohli povšimnout změny – nově se tento spouštěč totiž jmenuje jednoduše Blizzard.

Logo v levém horním rohu se změnilo a objevil se prostý a hráčům notoricky známý nápis Blizzard. Aplikaci se rovněž nově a v delší verzi přezdívá i Blizzard App, což je krok, kterým chce tato společnost dosáhnout maximálního zjednodušení a zejména sjednocení v rámci vlastní sítě i platformy.

Tato v zásadě ryze kosmetická změna přichází po více než dvaceti letech – původní Battle.net byl ve velmi zjednodušené podobě spuštěn jakožto služba pro první Diablo již v roce 1996. Vedle toho se z hlediska designu loga postupně mění i služby přidružené, původní web Battle.netu však pochopitelně funguje i nadále a dá se očekávat, že bude pod touto adresou fungovat i do budoucna – těžko by si Blizzard mohl dovolit přijít o takto lukrativní doménu a riskovat její následné zneužití.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama