Nioh dostane porci nového obsahu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nioh dostane porci nového obsahu zdarma

Nioh dostane porci nového obsahu zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 3. 2017 09:36
Reklama

Jedním z vynikajících titulů letošního nadměrně povedeného jara je Nioh, samurajské akční RPG z dílen Team Ninja, které vyšlo exkluzivně na PlayStation 4. Hra si v naší recenzi odnesla absolutní hodnocení a tou nejlepší známkou pro ni je, že i po dohrání jsem se k ní opakovaně vracel i v následujících týdnech. A jak to vypadá, již brzy budu mít další důvod feudální Japonsko znovu navštívit.

Vydavatelství Koei Tecmo totiž oznámilo, že se majitelé hry mohou těšit na nový update, které do hry přinese poměrně bohatou porci nového obsahu. Hráči v Japonsku už jej mají k dispozici, my ostatní bychom se měli dočkat v nejbližší době.

Balíček do hry přinese desítku nových vedlejších misí, které můžete absolvovat v různých fázích průchodu hrou. Mimo jiné budete například moci vyzvat na souboj Kamiizumiho Nobutsunu a Jagjú Munetošiho, dva slavné samuraje z období Sengoku. Postaví se vám také Hozoin In’ei, budhistický mnich a strážce chrámů Nara.

Lidští protivníci ale nebudou tím jediným, s čím se hlavní hrdina William bude muset popasovat. Samozřejmě narazíte i na mocné démony jókai ve formě velkých a náležitě náročných bossů. Odměnou za splnění nemalých výzev vám kromě obligátního dobrého pocitu budou i nové tituly a hlavně nové plánky na výrobu zbroje a zbraní.

Kromě nového obsahu přinese update také celou řadu oprav chyb a lepší vybalancování hry. Oznámení nového balíčku doprovází i hrstka nových screenshotů, které naleznete v galerii. Hrajete ještě Nioh? S jakým bossem jste měli největší potíž? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama