Další bezplatné DLC míří do Titanfall 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další bezplatné DLC míří do Titanfall 2

Další bezplatné DLC míří do Titanfall 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 3. 2017 14:29 2
Reklama

Otázka možného pokračování akce Titanfall momentálně nezní příliš aktuálně, druhý díl však dle původních slibů stále ještě zapomenut není. Díky tomu se hráči po DLC jménem Live Fire dočkají naplnění slibů dalších a koncem března tedy do hry dorazí remake mapy z prvního dílu hry.

Další bezplatné DLC nese název Colony Reborn a přinese do hry stejnojmennou mapu – Colony. Vedle staronové arény pak bude na víkend od 30. března hra k vyzkoušení zdarma, nebude se však jednat o kompletní verzi. Tato ochutnávka kromě dvojnásobného tempa zisku zkušenostních bodů nabídne kompletní on-line složku hry, trénink a singleplayerovou misi jménem The Beacon. K tomu Respawn Entertainment dodávají, že tréninková část i ona ochutnávka singleplayeru zůstanou zdarma i po inkriminovaném víkendu.

Navrch do hry přibude i nová puška (R-101) a další animace zabití nepřítele. Ta nese jméno Curb Check a vidět ji můžete v přiloženém traileru. Ten nadále vyzdvihuje další plánované novinky hry, jež možná poněkud neprávem zapadla ve velmi tvrdé konkurenci – EA se rozhodli hru vydat současně s vlastním Battlefield 1 a s konkurenčním Call of Duty: Infinite Warfare.

A obzvláště z druhého titulu nebyl šéf týmu Vince Zampella příliš nadšený, neboť na sérii Call of Duty dlouhodobě spolupracoval a byl původně zaměstnaný i u týmu Infinity Ward, jež měl na svědomí právě Infinite Warfare. Jeho prohlášení si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama