Ubisoft chystá seriál Assassin's Creed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft chystá seriál Assassin's Creed

Ubisoft chystá seriál Assassin's Creed

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 3. 2017 09:06 10
Reklama

Hollywoodskou adaptaci herní série Assassin's Creed už máme za sebou, ale Ubisoft už si brousí zuby na televizní seriál. Azaïzia Aymar, který má na povel celou značku, v AMA na Redditu prozradil, že se na tomto projektu už pracuje.

I když nechtěl být o moc sdílnější, pokusil se alespoň ujistit fanoušky, že si dají záležet na tom, aby výsledkem byl pořad, na který budou moci být pyšní. GameSpot připomíná, že i když seriál zatím nebyl formálně oznámen, šéf Ubisoftu Yves Guillemot loni v listopadu prozradil, že jeho firma jedná s Netflixem o právech na některou ze svých značek.

Nebylo však jasné, o jakou IP jde. Ve světle nových informací je ale možné dovodit, že by spolu mohly obě zprávy souviset. Seriál by pravděpodobně produkovala divize Ubisoft Motion Pictures, která má kromě filmových adaptací na svědomí i animovanou sérii Rabbids Invasion. Ta se začala vysílat už v roce 2013.

A teď z jiného soudku. Aymar na Reeditu popřel, že by domnělý uniklý obrázek z nového Assassina, který nedávno koloval po internetu, byl pravý. Jinak se ale k dalšímu dílu s údajným podtitulem Empire nechtěl moc vyjadřovat, takže o nové hře jsme se dozvěděli jen velmi málo.

Nepočítaje Eziovu kolekci, loni žádný nový velký Assassin's Creed nevyšel. Věří se, že další díl má být zasazený do Egypta. V souvislosti s ním jen Aymar poznamenal, že se vývojáři nebojí letošní tvrdé konkurence, protože je nutí být lepší a mohou se od dobrých her a vývojáři také učit.

Všeobecně se předkládá, že by nový Assassin měl vyjít letos, ale Guillemot už v minulosti prohlásil, že to tak být nemusí, pokud se ukáže, že hra potřebuje více času. Aymar na Redditu slíbil, že novinka bude obsahovat pasáže ze současnosti, které jsou důležitou součástí série. Proto se hodně objevují i v komiksech, románech nebo ve filmu.

Na druhou stranu se z jeho slov nezdá, že by se v dalším díle měl vrátit do série celkem populární multiplayer, který se v kompetitivní podobě naposledy objevil v Black Flag a kooperace pak debutovala v Unity. Syndicate už ale nenabídl žádnou formu hry více hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama